Pereti vegetali cu muschi si licheni stabilizati - Citeste asta inainte sa cumperi!

Pereti vegetali cu muschi si licheni stabilizati - Citeste asta inainte sa cumperi!

Tot ce trebuie sa stii inainte sa cumperi un tablou cu muschi sau licheni stabilizati


Dacă ești ca mine, îți place să adaugi o notă de natură în casa ta, dar nu vrei să fii nevoit să ai grijă de o plantă vie.

Pentru mine este destul de greu să țin pasul cu plantele vii, care au nevoie de udare constantă și lumină solară.

Pereții cu muschi si licheni stabilizati sunt soluția perfectă! Nu numai că arată foarte frumos și adaugă o notă de natură casei tale, dar necesită și foarte puțină întreținere.Dar înainte de a cumpăra, există câteva lucruri pe care trebuie să le știi. În această postare, voi acoperi totul(sper). Deci, dacă te-amavea o artă personalizată de perete cu muşchi sau pentru a cumpăra toate piesele noastre de artă de per

făcut curios/curioasă despre arta pereților cu muschi și licheni stabilizați, atunci te invit să citești mai departe!



 

Living Moss Walls - Ce sunt aceștia?


Pereții vii există de ceva vreme și pot fi foarte benefici pentru calitatea aerului din încăpere Iată de ce:

Mușchiul reține umezeala în aer. Când este uscat, acesta absoarbe apă, iar când se umezește suficient, eliberează apă în aer. Aceasta înseamnă că, având un perete vegetal cu mușchi și/sau licheni stabilizați reușiți să stabilizați nivelul de umezeală din încăperea respectivă

S-a dovedit că pereții vii cresc calitatea somnului și productivitatea.

Mușchiul absoarbe toxinele din aer care provoacă daune organismului nostru.



 

 Deci, ce are atât de special un perete vegetal?

Spre deosebire de un perete viu, un perete cu mușchi conservat nu necesită nicio întreținere. Odată instalat, nu este implicată apă în proces, aceste piese de artă de perete sunt mult mai puțin costisitoare și nu necesită lumina directă a soarelui.

Din punct de vedere vizual, sunt la fel de frumoase ca și plantele vii care necesită apă și îngrijire și arată la fel de bine.

De asemenea, pereții vegetali cu mușchi și licheni stabilizati purifică în mod natural aerul, ajutând la eliminarea toxinelor care pot provoca daune în corpul nostru.


 

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra artă de perete din mușchi și licheni stabilizați?


Deși necesită foarte puțină întreținere, trebuie să știi câteva lucruri înainte de a-ți cumpăra propria ta artă de perete.

  • Mărimea


Dimensiunea piesei  pe care o alegeți va depinde de locul în care intenționați să o puneți și de ce fel de aspect doriți.

Dacă vrei ca piesa să fie punctul central al camerei tale, alege o piesă mai mare. Puteți alege ceva de dimensiuni mai mici dacă doriți să fie mai subtil. De asemenea, rețineți că, deoarece mușchiul conservat este mai greu decât mușchiul viu, cu cât bucata este mai mare, cu atât va fi mai grea.

  • Instrucțiuni de îngrijire

     

Respectând tema artei plantelor care necesită întreținere redusă, majoritatea pieselor cu mușchi și licheni stabilizați vin cu instrucțiuni de îngrijire extrem de simplu de urmat. Ideea de bază este „nu face nimic”. Piesa va avea o durată de viață de ani de zile.

Cu toate acestea, deoarece mușchii și lichenii stabilizați absorb umezeala din aer, ar trebui să evitați să îl agățați în lumina directă a soarelui sau în apropierea surselor de încălzire.


 

Mușchii și lichenii stabilizați trebuie udați?


Deoarece aceștia își absorb umiditate din aer, nu este implicată apă în procesul de întreținere. Acest lucru face din aceste piese de artă un plus uimitor la spațiul dumneavoastră de decor. În aparență, arată și se simt ca niște pereți vii, dar nu necesită întreținere și își păstrează frumusețea pentru ani de zile.

Cum se pot monta pe perete aceste piese?


Este extrem de ușor să le montați pe perete. Majoritatea pieselor vin cu un cârlig pe care sa îl montați acolo unde doriți, in funcție de cum doriți să agățați piesa în perete. În afară de această variantă mai există varianta lipirii directe pe perete cu bandă dublu adezivă. De asemenea piesele foarte mari vin direct atât cu cârlig de agățare cât și cu banda dublu adezivă pentru o fixare cat mai bună pe perete.

 

Beneficiile mușchilor și lichenilor stabilizați


Aceștia purifică aerul, adaugă umiditate în camera în care se află și arată foarte frumos din punct de vedere al deign-ului.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități ușoare de a vă decora casa, care să vă aducă și mai aproape de natură, atunci piesele cu mușchi și licheni stabilizați sunt perfecte pentru dumneavoastră.

Preț

Pereții cu mușchi și licheni stabilizați variază și ca preț, în funcție de cât de mult doriți să cheltuiți. Piesele simple, mai puțin costisitoare, tind să fie de dimensiuni mai mici. Piesele mai mari vor avea detalii mai ample care nu se regăsesc pe piesele mai mici.

Cu toate acestea, cel mai bun mod de a obține exact ceea ce îți dorești este să colaborezi un profesionist pentru a crea o piesă personalizată. Acest lucru va garanta dimensiunea care se va potrivi cel mai bine spațiului dumneavoastră.

 

Concluzie


Arta de perete cu mușchi și licheni stabilizați poate să fie cea mai bună decizie pentru cei care își  doresc un decor ușor și cu întreținere redusă, care va adăuga, de asemenea, frumusețe casei lor. Deoarece nu necesită apă sau lumină solară, acest tip de artă de perete este perfect pentru oricine își dorește o piesă care să îi ducă mai aproape de natură.

 

Contactați-ne pentru a obține o ofertă personalizată pentru proiectul dumneavoastră. Cu sigurantă, împreuna putem să găsim soluția perfectă. Sau puteți să alegeți din modelele de inspirație care se găsesc în magazinul nostru online. 

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!